#The100

Hejsan.
Idag är det bara 4 dagar kvar till #HIMYMFinale, och enligt Jason Segel himself så kommer detta bli "The best finale of any show ever".

Men nog om det, jag tänkte prata om TheCW's nya serie #The100 som idag visade sitt andra avsnitt..



Serien är baserad på en bok av Kass Morgan med samma namn.
Efter att jorden blivit radioaktiv av ett atomvapen krig har männskligheten tvingast att fly ut i rymden.
I nästan 100 år har de människor som finns kvar bott på en rymdstation som cirkulerar jorden, men rymdstationen håller på att gå under, syret räcker inte till längre.
I ett försök att köpa lite tid och sammtidigt få veta om jorden går att bo på igen så skickas 100 ungdommar ifrån stationens fängelse tillbaks ner på jorden som ett experiment.
Under "landningen" så bryts dock kommunikationen mellan de 100 och rymdstationen, den enda kontakten som finns kvar är de armband som alla ungdommar har fått för att mäta deras hälsovärden.
Hela serien har lite av en Flugornas herre känsla över sej och som ni kanske kan gissa så bestämmer sej många av de kriminella ungdommarna att ta av sej sina armband vilket leder till att rymdstationen tror att de är döda.
Men tillskillnad från vad rymdstationen nu tror så är jorden inte längre radioaktiv, detta betyder dock inte att den är ofarlig. Det tycks nämligen finnas människor kvar på jorden, någon slags muterad människoras som verkar hålla hårt i ditt revir.

 
 Jag antar att det var allt för idag.
Imorgon står #Suits på kalendern, se you then.

Till Next Time, Stay Tuned!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Jag är en glad kille på 23år från Västkusten. Jag är helt galen i tv-serier och I see em all!
FifthSeason är en blogg med nyheter från tv världen, serietips och en massa snack om nya avsnitt av alla möjliga serier..
Så välkommen hit!