>

SerieTips: #Fringe

Hej bloggen!
Idag är det bara 1 dag kvar till det ögonblick där Ted möter "The Mother" i #HIMYMFinale.
Eftersom jag inte fick ihop något inlägg igår så tänkte jag idag ge er ett serietips som heter duga nämligen #Fringe.



J.J. Abrams, Alex Kurtzman och Roberto Orci är tre av de största namnen inom Tv världen och ligger bakom serier som t.ex #Lost, #Alias, #AlmostHuman, #Revolution, #PersonOfInterest, #SleepyHollow, #Transformers filmerna  och mycket mycket mer. Tillsammans har dessa tre skapat serien #Fringe som fick 100 avsnitt över 5 Säsonger på Fox mellan 2008 och 2013.
Olivia Dunham (Anna Torv) är en FBI agent som av en slump snubblar över ett minst sagt märkligt fall, för att lösa detta fall så inser hon snart att hon behöver hjälp och det är här en av det skönaste karaktärerna jag någonsin har sätt kommer in nämligen Walter Bishop (John Nobel).
Walter är vad man skulle kunna kalla för en galen professor och har spänderad det senaste 20 åren inspärrad på ett mentalsjukhus på grund av de otroliga och märkliga experiment och upptäckter han gjort.
Men eftersom Walter har suttit på mentalsjukhus så länge behöver han ha en "övervakare" för att kunna checkas ut, denna "övervakare" är ingen mindre än hans egen son Peter (Joshua Jackson).
Ganska snart kommer det fram att det finns mycket i denna världen som vi inte vet om, som bland annat andra dimensioner, telekinesi, tankeläsning och mycket annat, och det är just denna "vetenskap" som Dr. Walter Bishop är specialist på..
#Fringe är en av mina absoluta favorit serier eftersom dom verkligen har lyckats att hålla historien spännande och intressant genom alla 5 säsongen. Om det är någonting man skulle klaga på så kan jag kanske tycka att säsong nummer 5 är lite överdriven om man gämför med de andra 4 men det kan vara för att den 5e säsongen är så väldigt annorlunda från det första.



Om ni letar efter en serie att sätta er in i så är #Fringe verkligen en sån serie som man kan fastna framför i timtal..

Imorgon är jag tillbaka igen och då pratar vi om säsongsfinalen av #TheWalkningDead, vilka kommer att nå fram till Terminus helskinnade?

Till Next Time, Stay Tuned!
 



Jag är en glad kille på 23år från Västkusten. Jag är helt galen i tv-serier och I see em all!
FifthSeason är en blogg med nyheter från tv världen, serietips och en massa snack om nya avsnitt av alla möjliga serier..
Så välkommen hit!