>

SerieTips: #Haven

Hej Bloggen!
Nu har jag varit inaktiv i flera veckor och jag är ledsen för de, jag har helt enkelt inte haft någon insperation att skriva. Men nu kände jag att de kanske var dax igen och tänkte därför skriva ett SerieTips på en serie som lätt platsar på top20 listan, nämligen #Haven.

 
För ett litet tag sedan tittade jag igenom de 4 säsonger av #Haven som redan har kommit ut och blev helt hooked. Detta är änu en mystery serie baserat på en Stephen King roman (Who killed the colorado kid) precis som #UnderTheDome, och ni som har sätt #UnderTheDome vet att Stephen King är genialisk när det kommer till mystery.
Serien är lite en blandning av #Fringe och #SuperNatural.
Det handlar om en liten stad vid namn #Haven och #Haven har en stor hemlighet, i staden har det i generationer bott människor med övernaturliga krafter, lokalbefolkningen kallar dessa för "the troubled" för de övernaturliga krafter som vissa i staden har är inga direkta superkrafter utan mer som förbannelser.
Serien kretsar runt Audrey Parker (Emily Rose) som är en FBI agent som kommer till #Haven för att utreda ett brott. Ganska snart visar det sej dock att Audrey inte är någon vanlig FBI agent utan hon hör hemma i #Haven det är någonting speciellt med just Audrey, hon har ett unikt sätt att hjälpa "the troubled".
Som mycket av Stephen Kings mystery så fortsätter mystiken att tätna hela tiden, får man svar på en fråga så har man helt plötsligt flera nya, och när det kommer till #Haven tar aldrig mystiken och hemligheterna slut..
 
Ni som gillar sify och mystery kommer garranterat att älska #Haven som är en SyFy Original serie.

 
Säsong nummer 4 slutade med en gigantisk cliffhanger och säsong 5 kommer någon gång i år, dock verkar det inte som att något datum är satt än. Men bara för att hela serien inte har kommit än så betyder det verkligen inte att man borde vänta med att kasta sej in i dramat och mystiken i #Haven.
 
Until Next Time, Stay Tuned!
 



Jag är en glad kille på 23år från Västkusten. Jag är helt galen i tv-serier och I see em all!
FifthSeason är en blogg med nyheter från tv världen, serietips och en massa snack om nya avsnitt av alla möjliga serier..
Så välkommen hit!