>

How your mother met me #HIMYM

Hej bloggen.
Idag är det tisdag och jag har precis sätt på avsnitt nummer 200 av #HowIMetYourMother, eller snarare #HowYourMotherMetMe som avsnittet heter.

 
#HIMYM S09E16 "How Your Mother Met Me"
 
Dagens avsnitt handlar nästan ingenting om verken bröllopet eller äns om någon av de huvudkaraktärer som vi lärt känna under de senare 8 åren, dagens avsnitt är nämligen "The Mother's" historia.
Under avsnittet får vi följa med henne hela vägen från den dagen då Teds historia börjar, den dagen då han för första gången träffar Robin och den dagens som utgör det absolut första avsnittet.
Och det är inte vilken dag som helst utan även "The Mothers" 21a födelsedag.
Jag vill inte berätta allt för mycket för att inte ge några spoilers men jag kan säga att hennes historia är ganska dyster, och vem vet om den inte varit så sorglig som den är så kanske hon aldrig hade träffat Ted Mosby.
Avsnittet framskrider i ett väldigt högt tempo av den simpla anledningen att vi på 22 minuter ska hinna med 8 år av hennes liv och tillslut landa på kvällen innan Barney och Robins bröllop där "The Mother" precis har checkat in på rum nummer 6 (Rummet bredvid Teds) på "The Farhampton Inn".
I avsnittet dyker det även upp en massa referenser till gammla avsnitt där vi får se våra kära huvudkaraktärer och där vi får veta vad "The Mother" haft för sej under dessa avsnitten genom alla 9 säsonger.
 
Nu är det bara 6 avsnitt kvar tills vi den 31mars får se de tillfälle som vi väntat på i 9 säsonger, i ett dubbelavsnitt vid namn "Last Forever" del ett och två.
 
Ni som är fans av #HIMYM behöver verkligen se dagens avsnitt som är en milstolpe i hela #HowIMetYourMother historien.

Well i guess thats it.
Till Next Time, Stay Tuned!
 



Jag är en glad kille på 23år från Västkusten. Jag är helt galen i tv-serier och I see em all!
FifthSeason är en blogg med nyheter från tv världen, serietips och en massa snack om nya avsnitt av alla möjliga serier..
Så välkommen hit!