SerieTips: #Suits

Hej bloggen.
Var ett tag sen nu som jag skrev ett SerieTips så här kommer ett nytt.
Idag pratar vi om en av USANetworks topserier nämligen #Suits

 
 Aaron Korsh har jobbat med blandannat #AllaÄlskarRaymond och #JustShootMe, och han är även mannen bakom succé serien #Suits från USANetwork.
I serien ser vi namn som Meghan Markle (Rachel), Sarah Rafferty (Donna), Gabriel Macht (Harvey Specter) och Patrick J. Adams (Mike Ross)
Serien utspelar sej på NewYorks främsta advokatbyrå "Pearson Hardman" (Som senare blir till "Pearson Darby") där vi möter Harvey Specter. Harvey är NewYorks bästa closer (Han löser alltså "Fallen" innan dom går till domstol). Vi möter även Mike Ross. Mike har ett fotografiskt minne och en hjärna som ingen annan. Av en ren slump hamnar Mike på en av Pearson Hardmans arbetsintervjuer för jobbet som Harvey Spectors "lärling". Pearson Hardman har en strickt policy, dom anställer ingen som inte har gått på Harward, och som ni kanske har gissat så har inte Mike Ross gått någon juridisk utbildning alls.
Men efter att han överumplat Harvey med sitt fotografiska minne bestämmer sej Harvey för att bryta mot reglerna och med risk för sitt eget jobb och hela firmans rykte anställer han Mike som sin nya medhjälpare.
Tillsammans löser de två lagliga despyter på ett uppfinningsrikt sätt med ett "out of the box" tänkande.
När man pratar om serien såhär så låter den kanske väldigt ointressant men med 8,9 på IMDB och USANetworks nästan högsta tittarsiffror så kan jag försäkra er om att så inte är fallet.
De fall och lagliga despyter de löser tillsammans blandat med dramat och intrigerna på kontoret är detta en serie som man inte kan slita sej ifrån.
Och om man fortfarande är osäker så är de sjukt snygga Meghan Markle och Sarah Rafferty anledning nog att iaf ta sej igenom ett avsnitt.



Nästan alla serier från USANetwork rekommenderas starkt faktiskt, och #Suits är en av dom bättre.Serien har gått sedan 2011 och den 6e mars i år är dom tillbaka med en spännande 4e säsong så ni som inte har börjat titta än har nu nästan 2 månader på er att komma ikapp.

Till Next Time, Stay Tuned!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Jag är en glad kille på 23år från Västkusten. Jag är helt galen i tv-serier och I see em all!
FifthSeason är en blogg med nyheter från tv världen, serietips och en massa snack om nya avsnitt av alla möjliga serier..
Så välkommen hit!