#TheBigBangTheory

Hej!
Fredag idag och med detta nytt avsnitt av #TBBT.



#TheBigBangTheory S07E13 "The Occupation Recalibration"

So let's pick up where we left off last week. Penny hade precis friat till Lenord och han gav henne aldrig ett svar. Lenord är orolig över vart hans och Pennys förhållande är påväg efter situvationen med frieriet, sån tur är har Penny nyktrat till och insätt att hon kvällen innan kanske inte gjort ett så bra val. Penny och Lenords förhållande är alltså oförändrat, men inte Pennys liv. Hon har nämligen insätt att det låg nåt i det hon sagt kvällen innan om att hon under 10års tid inte kommit någonstans med sin karriär. Som ett resultat har hon sagt upp sig från The Cheescake Factory för att istället kunna fokusera helt och hållet på sin skådespelar karriär.
Sammtidigt har Sheldon blivit tvingad att ta ut sina semester dagar och för Sheldon är detta självklart någonting hemskt. Att bli tvingad att ta semester även om man vill jobba är ju katastrof.
Så Sheldon följer istället med Penny på hennes jakt att följa sina drömmar medans Lenord åker till jobbet.
Nu kvarstår frågan vad resten av gänget gör i dagens avsnitt.
Amy jobbar som vanligt och när Howard och Raj kommer förbi för att fråga om hon vill gå med ut på lunch kommer även Amys vän Bert förbi. Det är uppenbart för Howard och Raj att Bert är intresserad av Amy även om hon inte kan se det själv. Så de tre försöker sig på att på ett snällt sätt berätta för Bert att Amy inte är intresserad.
Bernadette i sin tur är i Stuarts Serietidnings butik för att hitta ett exemplar av Howards Batman tidning som hon lyckats förstöra med sin locktång. Detta leder till att de båda åker till en av Stuarts revaler för att hitta exemplaret.
Dagens Gueststar är Josh Peck som spelar Stuarts reval.



Well i guess that's it.
Idag har även kommit nya avsnitt av #WhiteCollar, #Elementary och #TheMillers.
Så senare idag kanske jag kommer tillbaka och skriver lite om #TheMillers som är den nya serien i min kalender.

Till Then, Stay Tuned!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Jag är en glad kille på 23år från Västkusten. Jag är helt galen i tv-serier och I see em all!
FifthSeason är en blogg med nyheter från tv världen, serietips och en massa snack om nya avsnitt av alla möjliga serier..
Så välkommen hit!